Begin november 2020 is Marleen Basart, ambitieuze oprichter en food-ondernemer van BitesWeLove, gefilmd door de NOS op ons filiaal te Mijdrecht. Op ons YouTube kanaal zie je de opname: NOS Video BitesWeLove

BitesWeLove

BitesWeLove is het bedrijf van de ambitieuze food-ondernemer Marleen Basart. BitesWeLove verkoopt gezonde tussendoortjes aan klanten in Nederland en België.

De uitdaging

Voor de klanten van BitesWeLove worden wekelijks verschillende combinaties van de meer dan 50 Bites samengesteld. In ieder postpakket zitten vier verschillende soorten Bites. Richt dit fulfilment- en verzendproces in en verstuur wekelijks de juiste Bites aan de juiste personen met een persoonlijke boodschap in iedere box.

De oplossing

Wekelijks ontvangt MINC per mail de bestelling voor de BitesWeLove pakketten. Voor iedere BitesWeLover wordt een uniek boekje of kaartje met informatie over de Bites gepersonaliseerd en geprint. Ook worden de bijbehorende adresetiketten geprint. Iedere bite heeft een eigen nummer waardoor het makkelijk is de bites ‘in bulk’ uit het magazijn naar de productie te brengen. Vervolgens worden de juiste combinaties gemaakt en in de daarvoor aangeleverde verzenddozen gestopt. In de dozen wordt het unieke gepersonaliseerde boekje of kaartje gestopt en als laatste wordt het bijbehorende adresetiket op de verzenddoos geplakt. Als alle verzenddozen gereed zijn worden de BitesWeLove pakketten ter verzending aangeboden aan de vervoerder.

Het resultaat

–  Geïntegreerd POD en fulfilment proces
–  Lagere verzendkosten
–  Continuïteit in fulfilment

Nice to meet ya!

Online contact zien wij als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen. Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega's. Klik op de knop 'Meet MINC' om te kiezen met wie je contact wilt.

Meet MINC

MINC your gifts

Customer Experience (CX) is meer dan een trend; het is de dagelijkse commerciële praktijk. Om je hierbij te helpen hebben we ‘MINC your gifts’ ontwikkeld: intuïtieve software waarmee je eenvoudig een leuke attentie kunt sturen aan klanten en prospects. Mét een persoonlijk kaartje natuurlijk!

Meer informatie